Sukan Star TV

+1 vote
Eleh takat tu jer?

.

Eleh takat tu jer?

Top Komen :-


1) Asmierul Mencari Qaseh - aku cadangkan budah belah kanan tu jd menteri


2) Amirul Nizam - Tp budak tu jd pemangkin semangat. Xsemestinye straight A spm boleh dpt 4flat uni. Betul la tu.


3) En Joe - Masa form 5, cikgu aku cakap SPM paling susah skali dalam hidup ni.. Bila awak dok universiti nanti, takde dah belajar susah mcm ni. Bila masuk universiti baru aku sedar aku kena tipu.. Huhuhu.. Masa kat universiti, lecturer aku cakap, time ni je susah, bila kerja dapat duit dah tak susah mcm ni... Bila kerja baru aku realize bahawasanya hidup ini lagi susah dari belajar.. Kena marah bos, kerja bertimbun, hutang banyak.. Rasanya nak jadi student balik jer..


admin 84 points
425 views Jan 8, 2016

Please log in or register to Comment this Media.